jueves, 25 de febrero de 2010

QUÈ ENS SERIA CONVALIDAT SI ACCEDIM AL MÀSTER?

Per al nostre cas, el màster, a data de 19 de febrer de 2010 i per al curs 2009-2010, està dividit en Matèries Genèriques, Matèries Específiques i Pràcticum. Pel que fa a les Genèriques i al Pràcticum, no existeix cap possibilitat de convalidacions. De les Específiques, podem convalidar les assignatures de Teoria i pràctica del currículum de l’Educació Física i Disseny curricular de l’Educacio Física per la del màster Aprenentatge i Ensenyament de l'Educació Física.

El tema de les convalidacions és prou complicat. Ja es va intentar el curs passat i no va donar molt bon resultat. De totes maneres, es un tema que parlarem a tots els candidats a rectors.

MATÈRIES ESPECÍFIQUES. Especialitat d’Educació Física.
  1. Qui ha cursat la matèria Teoria i pràctica del currículum de l’Educació Física (9 crèdits; codi 9266) i també la matèria Disseny curricular de l’Educacio Física (4’5 crèdits; codi 9265) pot obtenir el reconeixement per a la matèria del màster Aprenentatge i Ensenyament de l’Educació Física.
  2. Qui ha cursat la matèria Didàctica de l’Educació Física (7’5 crèdits) i també la matèria Plantejament de l’activitat física i l’esport en l’ESO i el Batxillerat (4’5 crèdits) pot obtenir el reconeixement per a la matèria del màster Aprenentatge i Ensenyament de l’Educació Física.

A banda de les sol.licituds procedents de les titulacions relacionades, podrien ser reconegudes també les sol.licituds que acrediten haver cursat altres matèries amb gran afinitat a les matèries específiques del màster cursades en titulacions d’altres universitats.

Podeu consultar el text complet al següent enllaç:


ALTRES NOTES SOBRE CONVALIDACIONS
En cap cas és possible reconèixer la màteria Treball de Fi de Màster ni tampoc les Pràctiques, en aplicació de les Directrius per al reconeixement de crèdits en estudis conduents a l’obtenció dels títols de màster universitari i Doctor (disposició 1ª b).

Per al reconeixement de crèdits en el Màster només es poden considerar matèries d’ensenyaments universitaris oficials (llicenciatura, grau, diplomatura, màster oficial o doctorat). No val cap altre curs, ni experiència laboral ni cap altra circumstància. Les matèries cursades han de tenir un alt grau d’afinitat amb les matèries que es vol reconèixer i una durada semblant.

Podeu consultar el text complet al següent enllaç:

No hay comentarios:

Publicar un comentario